Nišas smaržas – 4 varianti Ziemassvētku dāvanai 2024.gadā

Villa Mode

Rudens – atelpas brīdis starp vasaras aktīvajiem piedzīvojumiem un svētku burzmu, kas sāksies novembrī – tas ir īstais brīdis, kad apzināti un mierīgi apdomāt, kādas dāvanas nepieciešams sarūpēt gaidāmajiem Ziemassvētkiem. Smaržas ir viens no dāvanu veidiem, kuru nav ieteicams pirkt steigā. Turklāt īpaša, ekskluzīva aromāta atrašana prasa laiku, jo to nevar atrast populārāko žurnālu reklāmas lapās. Lasiet tālāk un iedvesmojieties īpašam svētku laikam!

1. Grezns nišas aromātu komplekts

Kajal Treasure Box Gold Woman ir skaists, ekskluzīvs 8 luksusa aromātu komplekts sievietei. Komplektā ietilpst nišas smaržu zīmola Kajal aromāti no Kajal Classic un Kajal Warde kolekcijām.

Kajal Treasure Box Gold smaržu komplekts sievietei

Dekoratīvā augstas kvalitātes metāla kastē, kas veidota ikoniskās Kajal zvaigznes formā, atrodas 8 izcili un noturīgi aromāti, katrs 3 ml tilpuma pudelītē ar izsmidzinātāju.

Papildu bonuss, ka mazās pudelītes ir iespējams atskrūvēt un atkārtoti uzpildīt (*Ja vēlaties to izdarīt, sazinieties ar mums.). Savukārt metāla kasti var atkārtoti izmantot citu lietu uzglabāšanai, piemēram, turēt tajā dažādus aromātu un kosmētikas paraugus.

Kajal ir 2014.gadā Dubaijā dibināts parfimērijas nams, kura radītie aromāti šodien pieejami jau 40 valstīs visā pasaulē. Kajal rada izcilus parfīmus, kas ietērpti ekstravagantās, kvalitatīvās pudelēs. Galvenā filozofija, kas ietverta Kajal smaržās – mistēriju pilnās arābu pasaules un izsmalcinātās Eiropas draudzība.

Varbūt meklējat izcilu dāvanu vīrietim, kurš novērtē luksusa preces? Apskatiet Kajal Treasure Box Silver Men, kurā ir 8 aromāti no kolekcijām Classic un Fiddag.

2. Mājas aromāts, ko radījis nišas parfimērijas zīmols

Eight & Bob lepojas ar pieciem īpašiem mājas aromātiem, no kuriem izvēlēties savu. Aromātu lielais tilpums (200 ml) un ilgā noturība tos ļauj izmantot arī plašās telpās – birojos, izstāžu zālēs utt.

Eight & Bob luksusa mājas smaržas, 200 ml

Katrs no aromātiem ir radīts iedvesmojoties no kādas ekskluzīvas lokācijas pasaulē, meklējot katrai vietai raksturīgo smaržu. Eksotisks ezers Āfrikā, Kolorādo slēpošanas kūrorti, elitārs ciemats Ņujorkā, Komo ezers, privāta sala pie Austrālijas…  Eight & Bob mājas aromāts ir lieliska investīcija – namiem, kurus mīl, kopj un pavada tajos laimīgus brīžus.

Eight & Bob tiek saukts par old-money zīmolu. Gan tāpēc, ka tas var lepoties ar interesantu un bagātu vēsturi, gan tāpēc, ka Eight & Bob parfimēriem ir izdevies savos aromātos notvert smalko balansu starp klasiku un mūsdienīgumu. Sakot Eight & Bob, mēs sakām: elegance, stils, labklājība, dzīves svinēšana.

3. Smaržas ekskluzīvā pudelē

Lesquendieu aromātu pudeles rotā vāciņi, kas apzeltīti ar 24K zelta pārklājumu. Dizaina stikla pudelīšu veidošanā maksimāli izmantots roku darbs. Šīs pudelītes pašas par sevi ir grezns, vērtīgs aksesuārs, ko turēt uz galda.

Lesquendieu aromāti Latvijā ienākuši pavisam nesen, un izpelnījušies uzmanību un atzinību no augstākās klases parfimērijas pazinējiem. Visi aromāti – gan vēsturiskā, gan austrumu kolekcija – izceļas ar mūsdienās reti sastopamu kvalitāti gan harmoniskas kompozīcijas, gan noturības, gan izmantoto sastāvdaļu ziņā.

4. Aromāts, kas citur Latvijā sastopams reti vai nemaz

Platinum 22 no Lielbritānijas parfimērijas nama Floris London ir ne tikai lieliskas smaržas ar neparastu kompozīciju. Tas ir kultūras un dzīvās vēstures simbols.

Floris London Platinum 22

Aromāts tika izlaists par godu karalienes Elizabetes II valdīšanas 70. gadadienai – tā dēvētajai Platīna jubilejai, kas tika atzīmēta 2022.gadā. Kāpēc tā? Floris jau kopš 1730.gada ir oficiālais karaļnama smaržu piegādātājs, un regulāri saņem karalisko orderi.

Top notis:
Īriss, auzas, upenes, laims.
Sirds notis:
Roze, vijolītes lapas, salvija, melnā tēja.
Bāzes notis:
Ciedrs, Tonka pupiņas, ambra, muskuss.

Villamode.lv pieejama aromāta mini versija (travel-size tilpums) 10 ml. To parocīgi paņemt līdzi vai pievienot skaistai dāvanai.

 

Villa Mode boutique Latvija novēl mierpilnu un patīkamu gatavošanos skaistajiem svētkiem!

Atpakaļ uz blogu

Pievienojiet savu komentāru

Lūdzu ņemiet vērā, ka komentāri pirms publicēšanas tiek izskatīti, tāpēc netiek publicēti uzreiz.