Iesakām aromātu: Amouage Figment dzirkstošā austrumu pasaka

Villa Mode

O, Villa Mode izsaka visdziļāko cieņu šī nišas aromāta radītājiem. Gan par apbrīnojamo spēju uzburt pasaku, kuru stāsta caur aromāta notīm un jūt ar degunu. Gan par spēju radīt cilvēkos tik daudzveidīgas reakcijas un izjūtas. Amouage Figment Woman IR PASAKA.

Amouage Figment nišas aromāts Villa Mode

Kopš 2017.gada izlaistā aromāta radītājas ir parfimēres Karine Vinchon Spehner un Dorothée Piot. Parfimērijas nams Amouage rada nišas luksusa aromātus, un ikvienā darbā iedvesmojas no savas dzimšanas vietas - Omānas, kur 1983.gadā dibināts šis augstās parfimērijas nams.

Figment (visprecīzākais tulkojums latviešu valodā, mūsuprāt, ir "iztēles auglis") spilgtākā īpašība ir mainība. Patiešām kā kaislīgā austrumu pasakā - iesākumā degunu dursta raganīgi Sičuaņas pipariņi, nežēlīgi un smalki. Pēc pipariem pamazām no visām pusēm galvenajai stāsta līnijai pievienojas dažnedažādi ziedi - krāsaini, spilgti, saldi, vilinoši, samulsinoši. Bet pašā noslēgumā - kā maiga, ieaijājoša migla - nāk silts noslēgums ar pūderīgo īrisu, aiz kā stāv stabilais papiruss. Vienas buķetes ietvaros tik daudz pavērsienu! Bet tieši kādu iespaidu šie pavērsieni atstās - tas atkarīgs tikai un vienīgi no nēsātāja.

AROMĀTA KOMPOZĪCIJA:

Top notis:
Sičuaņas pipari, safrāns, gardēnija.
Sirds notis:
Tuberoze, sambaka jasmīns, apelsīna ziedi, ilang-ilang, kasija.
Bāzes notis:
Īriss, papiruss, pačūlija, vīraks.
 
Ja interesēsieties par šo aromātu interneta dzīlēs, tad lasīsiet ne vienu vien spilgtu viedokli, jo šī kompozīcija nudien neatstāj vienaldzīgu. Tā noteikti nav radīta, lai izpatiktu visiem. Nē, nepavisam. Patiesībā nišas aromāti vispār nav radīti, lai izpatiktu visiem. Tāds nav to uzdevums. Figment (un citu nišas aromātu) misija ir stāstīt stāstu un iesaistīt šajā stāstā tā nēsātāju ar visām viņa emocijām, personību, reakcijām.
Pudelīte un iesaiņojums atbilst augstākajām nišas aromātu tradīcijām. Jūras zilzaļā stikla pudelīte stingri stāv apburošā ziedu kastē uz samtaina pamata. Korķītis, kas atgādina arhitektūras kupolu, aizveras ar maigu magnētiņu.

VAI AMOUAGE FIGMENT IR JŪSU AROMĀTS?

JĀ, JA:
  • Jūs meklējat aromātu, kas nevis saplūst ar vidi, bet izceļas - ir personība personībai (Jums).
  • Jūs meklējat ilgstoši noturīgu aromātu, kas dienām un pat nedēļām saglabās atmiņas par sevi drēbēs, gultasveļā.
  • Jūs vēlaties aromātu, par kuru saņemsiet jautājumu: "Kādas smaržas Jūs lietojat?"
NĒ, JA:
  • Jūs apzināti meklējat aromātu, kas nav ilgstoši noturīgs, jo mīlat bieži mainīt aromātus.
  • Jūs baidāties no aromātiem, kuriem ir spilgts, pamanāms raksturs.

NOTURĪBA* (1-5 kaķpēdiņas)

🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

*Aromāta noturība ir atkarīga no vairākiem faktoriem: ādas tipa, laikapstākļiem, aromāta nēsātāja fiziskās spējas just smaržu, emocijām utt.

IEGĀDĀTIES AMOUAGE FIGMENT

Atpakaļ uz blogu

Pievienojiet savu komentāru

Lūdzu ņemiet vērā, ka komentāri pirms publicēšanas tiek izskatīti, tāpēc netiek publicēti uzreiz.